ai

PF/ peoplefirst

 

wij zijn een agency die bedrijven helpen future ready te zijn. En zich  onderscheiden van de rest. Doordat wij hen helpen anders te kijken naar mensen. Mensen die bij hen werken of bij hen komen werken. Get ready for the future of work

Wat wij doen

pijn wegnemen

Dit is wat wij feitelijk doen. Met de inzet van al onze agencies, zijn wij in staat om, samen met u, pijn te benoemen, en deze op te lossen. Pijn die nu speelt, of pijn die gaat spelen.

binden

Dit begint bij, wat willen mijn medewerkers eigenlijk? En wie zijn mijn medewerkers eigenlijk. En waar bevindt mijn toekomstige medewerkers zich eigenlijk. Als je dat begrijpt kan je pas denken aan binden.

vinden

Waar bevindt zich mijn toekomstige medewerker? En hoe moet ik hierop inspelen? Wat vinden zij belangrijk? En wat vind ik belangrijk. Vinden is niet zoeken, maar eerst weten wat je zoekt.

pijn benoemen

Pijn is fijn. Want het maakt een hoop duidelijk. Maar pijn bestrijden is één. Pijn voorkomen is beter. Wij geven inzicht, inzicht waar te beginnen en waar niet.

continue meten

Wij meten veel. Niet alles, maar wel veel. Alles om te weten of mensen het naar hun zin hebben, of mensen krijgen wat hen is beloofd, wat ze nog meer willen. En dit gebruiken we. ook voor de nieuwe instroom.

onze agencies

Likewise

Vind steeds beter sollicitanten

Payper

onboarding en binding

Fullcircle

Meten is weten

R&D

Research & Development

Wij zijn altijd op zoek, altijd aan het ontwikkelen. Met en voor mensen. Wij willen dat er iets gaat veranderen. dat we anders gaan denken. en anders gaan handelen. Integraal en niet ad-hoc. 

N

Research

N

Development

Clients

Wij werken met een diversiteit aan klanten

Kenmerken voor onze klanten zijn groei, schaarste, en verloop. Wij helpen dit in juiste banen te leiden. Te zorgen dat dit altijd werkt. voor de medewerker en dus voor de klant.

N

groei behoeft structuur

N

schaarste en flexibiliteit gaan moeilijk samen

Briljant idee?

Er zijn veel briljante ideeën. Ook ideeën waar wij nog niet op zijn gekomen. Dus die horen we graag.

Neem een kijkje in briljante ideeën en klantverhalen

Beter kan je eens kijken naar briljante ideeën en verhalen van klanten. Die vertellen hun verhaal met wat het hen heeft gebracht. Dat is veel beter dan dat wij het vertellen.

Dat zijn wij. Wij draaien
de wereld van HR om.
Vanaf nu en voor altijd.

Contact

info@diviai.com

(235) 462-1351

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 94220